Yvonne Kroonenberg

Lezingen

U kunt Yvonne Kroonenberg uitnodigen om een column voor te dragen over de volgende onderwerpen:

* GEZONDHEIDSZORG

* PSYCHOLOGIE

* MANNEN & VROUWEN

* ONDERWIJS

Deze voordrachten duren ongeveer tien minuten en zijn geschikt als intermezzo op symposia. Het is ook mogelijk een column te bestellen die specifiek is toegesneden op de bedrijfscultuur of vakmanschap van uw onderneming.

U kunt Yvonne Kroonenberg ook uitnodigen voor een lezing over de volgende onderwerpen:

* OVERSPEL

waarom gaan de mensen vreemd? Is er een biologische reden om elkander trouw te blijven of heeft de natuur de man juist als jager bedoeld en kan hij het niet helpen als hij af en toe zijn eedje van trouw even vergeet?

Yvonne kroonenberg heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar alles wat er bekend is over de achtergrond van overspel en kan uitleggen hoe het komt dat mensen elkaar niet altijd trouw blijven. En niet alleen mannen gaan vreemd! vrouwen doen het ook.

De schrijfster legt uit waarom het zo moeilijk is om trouw te blijven, waarom sommige echtparen wel degelijk monogaam blijven. En tenslotte heeft ze goede raad voor gewonde zielen

* DE MANNENFLUISTERAAR

Hebt u vragen over de liefde? Wilt u weten waarom mannen liever niet de weg willen vragen als ze verdwaald zijn,  nooit een nieuwe toiletrol ophangen, waarom ze nooit uit zichzelf vertellen wat ze voelen of vinden, behalve over dingen die een vrouw niets interesseren? Wilt u weten hoe je mannen kunt beïnvloeden?

Yvonne Kroonenberg kan zelfs de moeilijkste vragen beantwoorden.

Deze voordrachten bestaan uit een uur waarin de schrijfster aan het woord is, eventueel een korte pauze, waarna er ruimschoots gelegenheid is om vragen te stellen en met de schrijfster in discussie te gaan. Aan wie er prijs op stelt, geeft zij advies.

De eerste drie kwartier van de bijeenkomst worden gevuld met een uiteenzetting over de functie en de betekenis van overspel. Na een korte pauze is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen en met de schrijfster te discussiëren. Voor wie er prijs op stelt geeft zij